Fordeler med å bruke Skype

Skype ble først lansert i 2003, utviklet av en gruppe forskjellige mennesker fra Danmark, Sverige og Estland. Noen av disse var også med å utvikle et annet program ved navnet «Kazaa». Idag så har Skype over 633 millioner registrerte brukere.

Programmet tillater brukere å kommunisere med andre ved å bruke mikrofon, videosamtaler gjennom webkamera og chat over nettet. Du kan i tillegg bruke Skype til å ringe til tradisjonelle telefon-nettverk (fasttelefon og mobil).

Å ringe til andre brukere som benytter Skype er kostnadsfritt, mens om du skal ringe til fasttelefon eller mobil så registrerer du enkelt ditt VISA eller annet kredittkort på Skype kontoen din og betalingen blir gjort gjennom den.Skype har også blitt populær grunnet sine andre tjenester som filoverføring og videosamtaler. Filer, bilder og videoer i alle størrelser kan deles over Skype og du kan også dele kontakter, numre og Skype-navn ved hjelp av delefunksjonen.

Andre funksjoner Skype tilbyr er skjermdeling, som er et fint hjelpemiddel dersom du samarbeider med f.eks en kollega eller kan brukes til å lære kanskje en mor eller bestefar hvordan noe fungerer på PC’en.Det kan også være lønnsomt å bruke Skype i jobbsammenheng, enten du vil ha videosamtaler med en større gruppe eller til å opprettholde kontakt med en kollega over epost eller private meldinger.