torsdag, mai 30Din startside
Shadow

Hvorfor trives duer i urbane områder?


Vi har alle sett bildene av Trafalgar Square fylt med duer. Så dette får oss til å tenke: hvorfor trives duer så godt i urbane områder? Catch-it Skadedyrkontroll er her for å svare på det spørsmålet. Les videre for å finne ut hvorfor duer elsker London og andre høyt befolkede byer.

Tett befolkede byområder er ikke det beste for de fleste fugler, men for duer er de perfekte. Dette er grunnen til at så mange hjemme- og bedriftseiere i London investerer i duekampen vår. Fjerning av duereiret det er viktig for oss som skadedyrbekjempere å opprettholde populariteten til Londonduen.

Viltkontroll Det er veldig nødvendig i urbane områder på grunn av måten duer tiltrekkes av dem. Når du tenker på fugler, tenker du på trær og skog – små fjærkledde skapninger som sitter på en gren. Faktisk trenger de fleste fugler trær og plass uberørt av menneskehender, noe du ikke finner i et urbant område.

Duer trives i disse områdene fordi de ikke trenger trær. Det kan virke rart å tenke på at gråduene som trives på fortauet har et naturlig habitat, men det har de. Duen er en etterkommer av steindue, og alle flokket seg først og reiste seg til sidene av klippene. Det betyr at de foretrekker stein fremfor trær som art, noe som påvirker hvor de ønsker å bo betydelig. Duer foretrekker flate overflater fordi det er lettere å forhåndsdømme og utføre paringsdanser enn om de var på en gren.

Du tror kanskje at duer bor i byer fordi de elsker menneskemat. Hvem har ikke sett en due angripe en brikke som er kastet på fortauet? Men dette er ikke nødvendigvis tilfelle. De bor i urbane områder fordi ingenting hindrer dem i å bygge et hjem der. Å finne mat er en sekundær vurdering. Det første de ønsker å gjøre er å finne et miljø hvor de kan trives, manøvrere rundt og være trygge for rovdyr. For duer er dette byen. Og får de et godt måltid også, er det enda bedre.

Catchit Pest Control tilbyr kommersielle skadedyrbekjempelseskontrakter i London-området. Dette inkluderer duekontrollmetoder som fuglepigger og netting for å holde duer ute av virksomheten din. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om duekontroll i London-området.