onsdag, juli 24Din startside
Shadow

Hvorfor unngår menn og kvinner personlig trenere av det motsatte kjønn

Alle treningssentre er et sted for mange typer treningsgjester, dette inkluderer ikke treningssentre for kroppsbygging og treningssentre kun for kvinner. Alle treningssentre tilbyr personlig trening. Det har alltid vært et skille mellom mannlige og kvinnelige personlige trenere. Det store spørsmålet her er hvorfor menn og kvinner unngår personlig trening med det motsatte kjønn?

Fra et kvinnelig personlig trenerperspektiv ser jeg denne mannlige og kvinnelige personlige trenerunngåelsen ganske ofte.

For det første er de fleste personlige trenere villige til å jobbe med alle og enhver. Noen foretrekker kanskje eldre voksne, menn, kvinner, barn eller bare idrettsutøvere.

I min egen personlige erfaring har noen eldre kvinner en tendens til å unngå mannlige personlige trenere fordi de føler at de bare er opptatt av kroppsbygging, noe som reduserer sjansene for å trene med en mannlig trener.

Noen kvinner tror mannlige trenere er av den «arrogante» typen.

Et godt flertall av kvinner ønsker kun å trene med kvinnelige trenere fordi de er ukomfortable med å trene med menn. De fleste kvinner søker trenere som er forståelsesfulle og kunnskapsrike. Noen ser etter trenere som spesialiserer seg på visse aspekter av trening som vekttap, korrigerende trening, styrketrening, og som ikke har en preferanse for menn eller kvinner.

I svært sjeldne tilfeller har menn kommet til meg for å søke råd om å nå mål. Gitt at jeg alltid er villig til å hjelpe alle med spørsmål om fitness, enten de er menn, kvinner, unge og gamle. Jeg har hatt menn bevisst unngå meg som pesten på treningssenteret selv om de har sett meg trene i flere måneder.

De fleste menn foretrekker å trene med mannlige personlige trenere på grunn av kroppstype eller kroppsbygning. Trening med en annen mann som er i form, eller «i form» vil til syvende og sist resultere i de samme kondisjonsresultatene.

Mange menn tror kvinnelige trenere ikke er kunnskapsrike eller ikke har noen måte å forholde seg til dem på. Andre ser på kvinnelige trenere som en distraksjon. Noen menn kan bry seg mindre så lenge treningsmålene deres er oppfylt. I noen tilfeller foretrekker menn en kvinnelig trener fordi trening med en mannlig personlig trener får dem til å føle seg ute av form. Det er definitivt et mønster med begge sider. Alle ønsker personlig trening med noen de kan forholde seg til enten det er en mannlig eller kvinnelig trener. Valget er til syvende og sist opp til deg.

Mens jeg undersøkte dette spesielle emnet, har jeg funnet lite eller ingen detaljert informasjon om hvorfor menn unngår personlig trening fra kvinnene.