onsdag, juli 24Din startside
Shadow

PDQs Alex Retcofsky husker et opprivende krypkjellermøte


ERIE, PA. – Alex Retcofsky, eier og president for PDQ Pest Control i Erie, Pa., ble valgt ut som vinneren av «Tales of the Crawlspace», en nylig PCT-konkurranse der PMP-er sendte inn sine mest interessante crawlspace-møter. Retcofsky har vært i bransjen siden han var en ung mann som jobbet for farens enkeltmannsforetak, og dermed overfloden av interessante historier fra jobben. PDQ har alltid vært en familiebedrift; faktisk er navnet PDQ etter Retcofskys families forkortede måte å oppfordre folk til å få oppgavene gjort effektivt, eller «ganske fort». Det utviklet seg senere til «profesjonell, pålitelig skadedyrkontroll av høy kvalitet.»

Retcofsky tok styringen av PDQ i 2021, men han begynte å jobbe for PDQ på heltid etter endt videregående skole i 2006. Allerede før han jobbet fulltid, hjalp Retcofsky faren med småjobber.

«Jeg hjalp ham med å gå på termittjobber, trakk brett ut av spiker og lastet rusk inn i lastebilen da jeg bare var tenåring,» sa Retcofsky. «Jeg husker at jeg var et lite barn – i barneskolealder – og dro med faren min etter baseballtrening for å gjøre noen nattejobber med gul jakke. Alt jeg trengte å gjøre var å stå tilbake og holde en lommelykt. ”

PDQ har etablert seg innenfor Erie bygrenser så vel som de omkringliggende fylkene og byene. Retcofsky hevder at distriktene er selskapets «brød og smør». Dette var farens idé om hvordan selskapet kunne vokse fra dets oppfatning. Dessuten er PDQ stolt av sin kundeservice, og har en veldig lojal kundebase.

PDQs kunder er deres beste form for annonsering, ifølge Retcofsky.

«Ord-til-munn-henvisninger fra mine andre kunder har vært den beste måten å annonsere på og den beste måten å utvide virksomheten vår på,» sa Retcofsky. «Det gamle ordtaket sier: du gjør en kunde fornøyd, kan de fortelle en eller to personer. Hvis du gjør en kunde sint, vil de fortelle alle som vil lytte. Vi gjør så godt vi kan for å gjøre så mange kunder vi kan fornøyde. ”

Retcofsky har sett sin del av unike skadedyrbekjempelsessituasjoner. Retcofskys crawlspace-fortelling eksemplifiserer en av de mange bisarre situasjonene som garantert vil skje i den spennende verdenen av termittkontrollarbeid:

«I fjor vår tok mannskapet mitt og jeg på oss en termittjobb i byen som hadde et stort krypkjeller. Mens jeg siterte jobben, hadde jeg åpnet krypkjelleren for inspeksjon. Når jeg kikket rundt gjennom den lille luken med lommelykten min, kunne jeg se de tydelige gjørmerørene som gikk oppover flere av grunnmurene. Akk, gjennomgangen var også full av rusk, en altfor vanlig hindring for PMP-er når de arbeider med krypkjeller. Det var alt der inne: betongstein, takshingel, knust glass, røde murstein og annet konstruksjonsavfall. Jeg hadde informert kunden min om at dette rusk måtte fjernes for å behandle denne plassen ordentlig. Eiendomseieren var ikke i stand til å gjøre dette arbeidet selv, så vi ble enige om en pris der mannskapet mitt skulle rydde ut og kaste avfallet før behandlingen. Så, dagen for behandlingen, satte vi opp et samlebånd med gutter for å fjerne steinsprutene og kaste det inn i brukshengeren vår for å bli fraktet til søppelfyllingen. Vår nyeste og yngste tekniker, Marvin, som den velkjente lave mannen på totempælen, ble tildelt jobben med å være mannen dypt inne i krypen. Vi kledde ham i en PPE-romdrakt, satte opp spottene våre og sendte ham inn på magen. Det var begrenset med plass der inne, men ting gikk ganske effektivt. Marvin sendte søppel til posisjonen min rett innenfor krypedøren, og jeg sendte dem til gutta utenfor for å bli dratt til traileren. Marvin må ha hatt ganske god rytme, for han sluttet snart å legge merke til hva han tok. Slik kom Marvin ansikt til ansikt med en mumifisert katt. Fra mitt synspunkt så jeg faktisk øyeblikket han skjønte hva han holdt. Nå er Marv en sterk, ung, oppdratt fyr som ikke skremmer lett, men dette grufulle kadaveret var i hånden hans og centimeter fra ansiktet hans da virkeligheten slo ham. Jeg hørte ham skrike gjennom respiratoren og så på hvordan han kastet katten bort som en varm potet samtidig som han rygget så raskt at han banket hodet i en av gulvbjelkene. Resten av mannskapet hadde etterpå altfor mye moro på Marvins bekostning. De minner ham fortsatt om «hans» katt den dag i dag. »

For sitt vinnende bidrag mottok Retcofsky en kopi av Mallis Handbook of Pest Control fra PCT. PCT vil dele andre crawlspace-historier som ble sendt inn til konkurransen i en kommende utgave. ]]>