lørdag, desember 10Din startside
Shadow

Væskebasert stoff som virker mot borebiller

Middel mot mit, mott, stokkmaur og stripet borebille. Og samme tid virker Woodtox mot blåved og råtesopp.


WoodTox er et fantastisk produkt som bekjemper pågående angrep av tre-nedbrytende insekter som mitt, morr, blåbukk og stripet borebille. Produktet hindrer også re-infestasjon av insekter. Woodtox virker også forebyggende mot sopp angrep samt fargeskadesopper. Kjent som Blåved. Produktet er vannbasert, luktsvakt, inneholder både middel mot insekter og Fungicide (Permetrin, Propiconazole og IPBC). Det er basert på mikroemulsjon teknologi. Denne formuleringen fører til at nanometerstore dråper trenger overraskende dypt inn i treet og fører til en virkelig effektiv impregnerende beskyttelse. Woodtox er egnet til å bekjempe treborende insekter og også forebygge angrep av råtesopp i tak, trebjelker, laft mm. – forutsatt at treet du må behandle er er umalt og ulakkert.

Nå er Woodtox på godt tilbud hos Skadedyrproffen.

Denne behandlingen er effektiv for treborende insekter som stripete borebille, husbille og pinnemaur. Videre hindrer det råte og soppvekst.

Det er en grunn til at WoodTox Universal Insecticide er et populært valg blant fagfolk! Et lett-å-bruke treimpregneringsprodukt kjent som WoodTox dreper aktive tre-ødeleggende insekter som Stripete Borebille Husbukk og stokkmaur.

Et treimpregneringsprodukt brukes ikke bare til å bekjempe insekter, men det hindrer dem også i å komme tilbake.


Det er svært få plantevernmidler som forhindrer muggsopp veldig bra som Woodtox universal insektmiddel gjør, samt sopp som skader farge, også kjent som Blaved.

Grunnen til at Woodtox er et godt valg er


Insektsangrep bekjempes av Woodtox

Det er mulig å bruke WoodTox treimpregneringsmiddel for å bekjempe de aktive angrepene fra vedødeleggende insekter som stripete borebille, husbiller og skogmaur.

middel mot treborende insekter Ved kontakt med midlet dør et insekt eller larve på grunn av dens spesielle sammensetning som trenger dypere inn i treverket.

Denne typen spray trenger dypt inn i tre og gir meget god impregnering og aktiv beskyttelse.
Woodtox forhindrer gjenangrep av insekter


Midlet eliminerer ikke bare et pågående angrep, men det stopper gjenangrep av eksisterende skadedyr. Dersom tre er behandlet med Woodtox, vil insekter av samme type bli frastøtt.

Som et resultat er det helt tilfredsstillende å bruke dette midlet til skadedyrbekjempelse siden det også har egenskapen til å hindre insekter i å komme tilbake.

(3) Woodtox virker mot insekter, råtesopp og fargeskadende sopp
Tremerke / Stripet borebille / Midd / Mott / Morr / Morr

Norges vanligste vedborende insekter er Stripete borebille (Mitt, Mit / Morr / Mott / Tremark), husbiller og skogmaur. Stripete borebestander er mest vanlig langs kysten nord for Troms.

Stripete borebille kalles også Tremark, Morr, Mott og Mit i Norge.

Kjellere og loft på Vestlandet er vanlig å finne med Stripete Borebiller. Norges sørlige strøk er også kjent for å ha dem i husene sine. Et flertall av hjem eldre enn 50 år antas å inneholde billen.

Siden WoodTox bekjemper aktive angrep og forhindrer nye angrep, anbefales påføring på bygninger i fare.

For insektbekjempelse brukes woodtox. Likevel forhindrer det også tilbakefall. Det er mulig å iverksette forebyggende og utbedrende tiltak ved å bruke treimpregneringsmidler, som kan hemme sopp som fargeskadesopp og råtesopp. (Blåved)
Det er mulig å få hussopp, råtesopp, og fargeskadesopp

Den angriper tre som er utsatt for fukt i en lengre periode. Det er viktig å huske at råtesopparter angriper trevirke avhengig av fuktprosent, temperatur og hvor lang tid treverket er vått. Råteskadene forårsaket av sopparter i naturen er vanlig. Til tross for dette er det bare noen få sopparter som er i stand til å ødelegge bygninger.

For å hindre soppskader på bygninger er Woodtox utviklet av Norges fremste ekspert på sopp og råte. Derfor forhindrer WoodTox sopp, råte og fargeskader. (Blafargesopp / Blaved)
Eksperter anbefaler midlet

Det er ingen tvil om at dette middelet er elsket av skadedyrbekjempelsesindustrien og fagfolk. Produktet brukes av byggherrer til å behandle et bredt spekter av bygninger. I tillegg til å fungere (endelig noe som faktisk fungerer! ), er den enkel å bruke og varer lenge.

Woodtox universal insektmiddel anbefales. Ved å gjøre dette vil trevirke beskyttes mot borebille og husbiller, sammen med gjentatte insektangrep. I tillegg hindrer den treangripende sopp i å vokse. Det gir utmerket beskyttelse.