søndag, april 21Din startside
Shadow

Hvordan komme i form med dans

Vil du vite hvordan du kommer i form raskt? Mest sannsynlig! Alle ønsker å se så bra ut som de kan. Men en av de største utfordringene folk møter når det gjelder å komme i form er magemusklene.

Å bli dratt betyr at du må jobbe med kjernemuskelgruppene i magen til hver eneste bit av fett er erstattet med sexy rislende muskler. Men å ha stramme, tonede og sexy magemuskler er mulig uten å måtte trene timer med cardio og hundrevis av sit-ups og smertefulle crunches hver dag.

Har du noen gang prøvd å danse deg til en bedre kropp? Visse typer dansebevegelser kan brenne av fett fra magen og er mye morsommere å gjøre enn kjedelige crunches.

Magedansing

For kvinner er en av de beste måtene å bli revet og styrke kjernen ved magedans. Magedansere har noen av de mest revnede magene av alle dansere. Magedansens bølgende bevegelser jobber med alle musklene i magen og hoftene.

Hip Hop

Både menn og kvinner kan også bli dratt fort når de gjør jazzdanserutiner og noen populære hiphop-bevegelser. Jazz- og hiphop-dansebevegelser øker kjernestyrken når de vrir, bøyer og trener magemusklene, noe som resulterer i fetttap og en mer skulpturert kropp. Dette er tydelig med den nylige populariteten til «Hip Hop Abs»-treningen av Shaun T.

Ballett

Ballettdans er en annen type dansesjanger som kan stramme kjernemuskelgrupper og skape de lange, magre kroppslinjene som så mange mennesker begjærer. Ballett kan virke lett, men bevegelsene gir dyp muskelbygging og fetttap for både gutter og jenter.

Dans er så gøy

Det fine med å danse til en bedre kropp er at det er mye morsommere enn vanlig trening. Ikke bare kan du danse i privatlivet til ditt eget hjem, hvor du ikke trenger å bekymre deg for at gutter stirrer på deg mens du trener, men du kan til og med få mannen din eller andre til å danse med og bli en del av treningsrutinen din! Dette kan være en god relasjonsbygger.

Hold deg til det

Som med enhver treningsrutine, krever det daglig øvelse og utholdenhet å bli dratt av dans for å se resultater. Jo mer du bruker magemusklene, jo raskere vil du bli revet. Dette betyr derfor at du må anstrenge deg og danse hver dag eller annenhver dag. Men stol på meg, når du begynner å smelte bort det ytre fettlaget fra magen, vil du ikke stoppe!

Nyt skjønnheten i kroppen din mens du danser

En annen grunn til at dans fungerer for å få magemusklene i stykker, er fordi klær for danseøvelser kan sette stort fokus på hvordan du ser ut fysisk. Å bruke stram spandex eller et hvilket som helst kroppsnær danseplagg mens du danser og ser i et speil kan være et stort insentiv for å bli dratt. Å se på deg selv i speilet iført et plagg som viser tonen i midseksjonen resulterer i positiv forsterkning for å fortsette å jobbe med det.